Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, parti olarak Silivri Atatürk Meydanı'nda herhangi bir gösteri çağrısı yapmadıklarını belirtti.
Kömür'ün konuyla ilgili yazılı açıklaması şu şekilde:
SİLİVRİ KAMUOYUNA DUYURU
Cumhurbaşkan adayımız,TBB ve İBB Başkanımız Sayın Ekrem İMAMOĞLU’na yapılan haksız,hukuksuz ve mesnetsiz tutuklama sonucu Genel merkezimiz, direnme ve dayanışma programları yürütüyor. Bizde, Silivri ilçe Başkanlığı olarak destek oluyoruz,sonuna kadarda destek olmaya devam edeceğiz.
CHP Silivri İlçe Başkanlığımızın duyuru, ilan ve çağrısı olmadan, herhangi bir kurum, kişi veya STK çağrısı bizim dışında olan çağrılardır. Bazı şahıs veya kişilerin Silivri Sahil Atatürk meydanına protesto çağrıları yapmalarının şahsım ve partimle ilgisi yoktur. Kamuoyuna duyurulur.
İbrahim KÖMÜR
CHP Silivri ilçe Başkanı